De Wetenschapsbattle 2020

Volg vanuit jouw klas live de Wetenschapsbattle en stem op de coolste wetenschapper van Vlaanderen!

Schrijf je nu in via het formulier onderaan deze pagina.

De Wetenschapsbattle? Dat is een wedstrijd waarbij vijf wetenschappers tijdens een spannende show hun onderzoek op een leuke manier uitleggen aan een publiek van lagereschoolkinderen.

Met als presentator Maureen (bekend van Helden op Ketnet) en in de jury kinderen van College Paters Jozefieten uit Melle.

Of het leuk is? Bekijk de reportage van Ketnet en oordeel zelf.

Op dinsdag 24 november 2020 van 10:30 tot 12:00 u. vanuit Technopolis.

Door corona kunnen we niet iedereen naar Technopolis laten komen. Daarom halen we de Wetenschapsbattle naar je school, zodat je de show live kunt volgen!

We hebben jouw hulp nodig!

Volg de Wetenschapsbattle op 24 november live via YouTube op je school en stem mee voor de coolste wetenschapper van Vlaanderen.

Vul met je klas bliksemsnel onderstaand formulier in. Je krijgt nadien van ons een mailtje met alle info om live de Wetenschapsbattle te volgen en te stemmen. Deelname is gratis. Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 november.

Schrijf je klas in

  • Als er meerdere klassen van je school de Wetenschapsbattle zullen volgen in dezelfde ruimte (bv. de turnzaal), dan vul je dit formulier voor alle klassen samen in. Als jullie in verschillende ruimten volgen (elk in je eigen klaslokaal), vul dan voor elke klas apart het formulier in.
  • Toestemming en privacybeleid

info@wetenschapsbattle.be of +32(0)486 546 333

De Wetenschapsbattle is een initiatief van The Floor is Yours, in samenwerking met Technopolis en met de steun van Telenet.